sakselifte

Denne kategori præsenterer modeller af forskellige typer JLG og Genie sakselifte brugte. Vi arbejder direkte med JLG, som hjælper med at tilbyde elevatorer til gunstige betingelser og udføre reparationer ved hjælp af mærkevarer. I vores sortiment:

  • JLG mobile hydrauliske og stationære elektriske brugte sakselifter (løfteborde) til løft af varer med en løftekapacitet på 150 til 2000 kg og en løftehøjde på op til 4,5 meter;
  • Mobile og selvkørende sakselifte til reparation, installation eller andet arbejde fra Genie Models med glidekurve med en arbejdshøjde på op til 19 meter - et bredt sortiment af elevatorer giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed til ethvert kundebehov.

Vælg en passende model og undersøg dens tekniske egenskaber .. Hvis du mister tabet af at vælge en lift, svarer vi glade for alle spørgsmål via telefon til salgsafdelingen eller accepterer en e-mail-anmodning. Sakselifter er ret lette at vedligeholde og kontrolleres af to uafhængige fjernbetjeninger placeret på platformen og på chassiset, hvilket er en anden fordel.

Hvis dine produktions- eller logistikforhold har funktioner, og en standardløft ikke er egnet til dig, hjælper vi dig med at finde en ikke-standard løsning til dit specifikke problem. Permanent onlineadgang til de bredeste baser af lifter på det sekundære marked i Europa giver os muligheden for at tilbyde også brugte elevatorer med en leveringstid i Danmark op til 10 dage. Brugte sakselifte til salg er i vores tilfælde en stor hjælp til at løse eventuelle løfteopgaver i en bilservice eller lager.