minigravere

Brugte mini-gravemaskiner til salg løser Ribe Lift- & Værktøjsudlejning A / S effektivt opgaverne med udførelse af jordarbejder, udgravning af grove, graving af skyttegrave og udførelse af dump og spar ejerpenge. At tackle denne type arbejde tillader moderne hydraulik, der bestemmer ydelsen af byggemaskiner. Ud over den rent operationelle del skal arbejde og vedligeholdelse af specialudstyr give praktisk styring, fremragende ydelse, let betjening og let vedligeholdelse.

Mini-gravemaskiner Cat (Caterpillar), Bobcase, Case fra vores flåde dækker fuldt ud alle kravene. Deres design og evnen til at udstyre forskellige typer spande, dumpe og gafler giver dig mulighed for at klare alle tekniske og jordarbejdsopgaver. Nogle af maskinerne (fordelen med Bobcat minigravere) er produceret med nul bagudvidelse og har et virkelig kompakt design. På trods af sin lille størrelse, tilfredsstiller hastighed og ydeevne indikatorerne fuldt ud brugerens behov. Minigravere brugte og nye er repræsenteret i en lang række for at udføre jordarbejde til minimale omkostninger.

Vi er den officielle leverandør af Caterpillar minigraver i Danmark. Vi samarbejder direkte med producenten, der leverer:

  • specialudstyr uden uberettigede mellemmargener
  • minimering af risikoen for israeli (minigravemaskiner undervises i diagnostik og træning før salg)
  • sikrer hurtig levering af gravemaskiner

Opmærksomhedskunder opfordres til brugte mini-gravemaskiner til salg af original kvalitet. Vælg de nødvendige maskiner selv eller ved hjælp af vores tekniske eksperter. Vi leverer udstyr til overalt i landet, vi udfører vedligeholdelse og reparation af minigravere på gunstige vilkår.